Ayurvedisk konsultation/rådgivning


Vikten av en hälsosam livsstil

Ayurveda betyder ”kunskap om livet” och är en mycket omfattande läkekonst som utvecklades i Indien för över 5 000 år sedan.

Ayurveda ser på utvecklande av sjukdom som obalanser i kropp och sinne. Har du återkommande åkommor som t ex matsmältningsproblem, sömnproblem, sänkt immunförsvar, hudproblem m m kan dessa ofta förbättras genom kostråd och förändringar av vår livsstil.

Enligt ayurveda finns olika kroppstyper (sk doshor). En ayurvedisk rådgivning innebär att vi identifierar vilken kroppstyp du är samt var du har dina obalanser. Detta genom att jag ställer frågor om din hälsa och du får beskriva dina problem. Jag gör också pulsläsning samt tittar på tunga och naglar. Därefter får du, utifrån din kroppstyp, råd och tips på hur du kan förbättra din hälsa ur ett ayurvediskt perspektiv.

Tjänster och priser ayurvedisk konsultation

Jag är diplomerad ayurvedisk hälsorådgivare sedan slutet av 2019. För att bli certifierad genomför jag ett antal elevkonsultationer. Dessa konsultationen kan genomföras både på plats i min lokal eller online. Det kostar endast 300 kr för 80 min.

Bokning

Du kommer enkelt till onlinebokningen genom att klicka på gröna Boka tid knappen.