Tjänster och priser – Massage


Prislista massage

Tjänst Tid Pris
Massage 50 min 795 kr
Massage 80 min 1 275 kr

Klippkort

Köper du minst 3 behandlingar vid ditt besök (swish eller faktura) får du 50 kr rabatt/behandling (vid 50 min) och 75 kr rabatt/behandling (vid 80 min).
Du kan sätta ihop klippkortet hur du vill – 50 min, 80 min eller en kombination!

Tjänster massage

Klassisk massage

Den svenska klassiska massagen är en kraftfull och djupgående men också avkopplande massage, jag anpassar efter dina önskemål.

Behandlande massage

Detta är en behandlande och djupgående massage för dig som t ex har ont i nacke, axlar, ländrygg, ben eller dylikt. Symptom som t ex musarm, nackspärr, ryggskott behandlas.

Besöket inleds med inspektion och tester beroende på vilka problem du har, därefter riktar jag in behandlingen mer specifikt på det område som besvären kommer ifrån.

Massagebehandlingen har sin grund i den svenska klassiska massagen.

Taktil massage

Den taktila massagen passar ALLA som söker en stunds lugn och ro. Mycket effektiv vid tillstånd av stress, oro, smärta eller sömnproblem.

I den taktila massagen bäddas du in i handdukar och filtar, endast den kroppsdel som ska masseras är framme.

Vet du inte vad du ska välja?

Det viktiga är att du bokar upp en tid, i samband med ditt besök pratar vi och kommer överens om vilken tjänst som är aktuell.

Vill du endast ha lugn och avkopplande massage säger du bara till i samband med ditt besök eller varför inte prova taktil massage.