Om mig


Jag som driver Nova Sensum heter Heléne Lindberg.

Efter 25 år inom IT- och Försäkringsbranschen kände jag att det var dags att vidga vyerna. Jag ville arbeta med friskvård och resan kom att börja på Axelsons Gymnastiska Institut. Där genomgick jag en 1-årig yrkesutbildning till Dipl. Friskvårdskonsult för att därefter bygga på med ytterligare en utbildning till Dipl. Massageterapeut.

Mitt intresse för kostens betydelse gjorde att jag sedan vidareutbildade mig till Dipl. Kostrådgivare samt Isodietencoach på Paulúns Näringscenter.

Då jag är hängiven yogautövare har jag även utbildat mig till Yogalärare! Jag undervisar i yinyoga och gravidyoga.

De senaste åren har jag valt att specialisera mig på gravida. Jag har därför utbildat mig inom Terapeutisk Gravidmassage™ hos John Carrier som är den enda i sitt slag i Sverige i att utbilda specifikt i gravidmassage. Jag är sedan våren 2015 klar med min certifiering till Terapeutisk Gravidmassör, vi är endast ca 15 personer i Sverige som har denna fantastiska utbildning.

Våren 2016 blev jag även klar med min certifiering till MammaMagetränare.

Jag har även läst enstaka kurser på olika högskolor inom ämnena Näringslära, Kost och prestation samt Hälsopromotion.

Varför ska du väljLäs mer om Heléne som driver Nova Sensuma mig?

Förutom att jag har en gedigen utbildning är jag även Certifierad massör av Branschrådet Svensk Massage. Jag är också medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, branschens största förbund. Detta medlemskap innebär att jag är kvalitetssäkrad genom att vara välutbildad, följa branschens etiska regler samt inneha en patient- och ansvarsförsäkring.

Vad gäller lite mjukare delar är det helt enkelt så att jag älskar att få arbeta med människor! Innan jag helt bytte yrkesbana arbetade jag 25 år med administration så nu njuter jag av att ha ett rörligt, fritt och roligt arbete där jag får träffa nya människor varje dag, få ta del av deras liv och få bidra till deras välmående.

Vill du kontakta mig? Klicka här.

Varmt välkommen!

Admin