Yoga


Gravidyoga och Yinyoga

Äntligen känns det rätt att öppna för klasser fysiskt på plats! På Hälsans Hus finns fantastiska lokaler med utsikt över vattnet från söders höjder på Fjällgatan.

Självklart håller jag små grupper där vi har gott om plats och självklart kommer vi bara om vi är helt friska. Själv är jag fullt vaccinerad sedan i somras. Läs mer nedan för all info.

Gravidyoga – 5 tillfällen

För dig som är gravid och vill vara aktiv men också få en lugn stund och ta lite extra hand om dig under den här viktiga tiden i ditt liv.

Fokus på smidighet i rygg, axlar och nacke samt skonsamma övningar där vi tar hänsyn till de bäckenrelaterade problem som är vanliga under en graviditet.

Kursen läggs upp med olika teman för varje vecka såsom andningsövningar och bäckenbottenträning. Du får även information skickat via mejl efter varje klass med tips om vad du kan göra hemma mellan tillfällena.

Ta gärna med egen yogamatta. Meddela mig i god tid innan om du inte har tillgång till någon så ordnar jag det.

Varmt välkommen när som helst under din graviditet, inga förkunskaper krävs!

Nästa omgång

Torsdagar kl 18.00-19.15
30 sept – 28 okt

Yinyoga – 5 tillfällen

Den här yogaformen fungerar för alla – ovig som vig, oavsett kroppstyp och oavsett om du är fysiskt aktiv eller inte. Även för dig som aldrig provat yoga förut!

Yinyoga skiljer sig från de flesta andra yogastilar då alla positioner utförs sittande eller liggande. Vi jobbar på avslappning och närvaro i positioner som hålls under en längre tid, gärna minst 3 minuter.

Kursen läggs upp med olika teman för varje vecka, t ex pass där vi fokuserar extra mycket på rygg vilket de flesta behöver (särskilt för dig som sitter hemma och jobbar) eller pass där vi fokuserar lite mer på att öppna upp för vår andning.

Ta gärna med egen yogamatta. Meddela mig i god tid innan om du inte har tillgång till någon så ordnar jag det.

Varmt välkommen till dig som tycker detta låter härligt och spännande!

Nästa omgång

Torsdagar kl 19.30-20.45
30 sept – 28 okt

Bokning

Du bokar online via Boka Direkt (klicka här eller på den gröna ”Boka tid” knappen). Du får uppge om du vill betala med Swish (och får kvittot skickat till din mejl) eller om du vill ha faktura (som även den skickas till din mejl).

Avbokningsregler

Anmälan är bindande. Skulle du inte kunna närvara vid något tillfälle sker ingen återbetalning men du kan självklart överlåta din plats till någon annan.

Frågor eller funderingar?

Har du någon fråga om yogan eller vill göra en intresseanmälan kan du kontakta mig här! Gäller både gravidyoga och yinyoga.

Min yoga-historia

Det var 2010 i samband med att jag påbörjade en både personlig och yrkesmässig förändringsresa som jag ”fann” yogan. De första nyfikna och lite avvaktande inblicken i samband med min utbildning till Friskvårdskonsult till att söka mig till ett yogacenter i Tyresö där jag bor!

För att lära mer om yogans underbara värld utbildade jag mig under 2014 till yogalärare, en fantastisk och väldigt utvecklande utbildning. Sedan dess har jag undervisat i gravidyoga och yinyoga.

Kontinuerligt har jag kompletterat min utbildning i gravidyoga samt flera moduler av lärarutbildningar inriktade på yinyoga. Utöver det fyller jag regelbundet på med olika workshops och retreater.